Creator

Wil jij graag nuttig bezig zijn en/of een baan?

Wij bieden je een plek in onze organisatie waarin jij jou talent, ja iedereen heeft een talent, verder kunt ontwikkelen en weer een baan kunt gaan vinden.

Vindt je het leuk om  onze producten te maken of heb je andere talenten die je kunt benutten in onze organisatie dan kunnen wij jou na gebleken geschiktheid een baan aanbieden.

Aan CREATORS vragen wij  onze circulaire creaties mee te helpen maken. Door de verkoop van deze creaties, veelal interieurproducten, financieren wij onze stichting en leveren wij een bijdrage aan een betere wereld omdat wij ook nog eens gebruik maken van restmaterialen en onze CREATORS naar een baan begeleiden.

CREATORS  kunnen mensen zijn die graag iets nuttigs willen( gaan) doen maar daar in het “gewone” leven niet altijd de kans voor krijgen, je kan dan denken aan:

  • Mensen tussen 50 en 100 jaar die b.v. met pensioen zijn en wel graag iets te doen hebben.
  • Mensen tussen 16 en 50 jaar, die maar niet “in Business” komen omdat zij b.v. een bijstand of andere uitkering hebben. Maar ook stage en/of een ervaringsplek zoeken.

CREATORS ondersteunen wij in het verder ontwikkelen van hun talent, want iedereen heeft een talent. Maar ook ondersteunen wij bij praktische zaken, want als je weer een baan wilt hebben zijn er nogal wat hindernissen te nemen, vooral met overheidsinstanties en het is soms op korte termijn financieel  niet aantrekkelijk.  Onze CONNECTORS gaan je daarbij ondersteunen en zorgen dat jij de juiste “afslag” met de juiste “timing” neemt.

 

Aanmeldformulier CREATOR

Neem contact op
Voornaam
Achternaam
Geef je situatie aan (Meerkeuze)
Winkelwagen